Pandhy’s huidverzorging

Verzorgende producten van Pandhy’s voor gezicht en lichaam voor het hele gezin

Vandaag willen steeds meer mensen producten die hun huid niet belasten, maar die haar functie versterken. Niet alleen voor hunzelf, maar ook voor hun kinderen. De filosofie van Pandhy’s bestaat erin de huidige kennis te combineren met de rijkdom van de natuur. De producten van Pandhy’s bevatten geen kunstmatige kleurmiddelen of parfums. De conserveringsmiddelen zijn puur plantaardig.

Pandhy’s verzorgingsproducten voor thuis bevatten zuivere, hoogkwalitatieve etherische oliën. De efficiëntie van de producten wordt versterkt door de op elkaar afgestemde werkingen van de ingrediënten. De toegepaste aromatherapie versterkt de functie van de huid.

Sinds kort koos Pandhy’s ervoor om Colloïdaal Zilver toe te voegen aan sommige crèmes en Lotions.
Colloïdaal Zilver (ook wel Zilverwater (CZ)) is een natuurlijk en krachtig antibiotica. Colloïdale Zilvertoepassingen beschermen uw immuunsysteem, stoppen ontstekingen en bestrijden veel virussen, bacteriën, parasieten, schimmels en andere uitwassen. Zilver helpt u bij het voorkomen van veel virale en bacteriële ziekten!

De producten van Pandhy’s bevatten geen parabenen, voldoen aan de internationale normen van Safe Cosmetics (veilige cosmetica) en worden niet getest op dieren. Ze zijn zeer voordelig in aanschaf, gaan lang mee en zijn vanaf de geboorte te gebruiken, ook als reiniging van de billetjes.

De luxe lijn van Pandhy’s, True Delight, heeft actievere stoffen, maar bevat nog steeds 100% organische ingrediënten, dus geen synthetische of andere toevingen. Het draagt het label Nature & Progress, dit label stelt de hoogste eisen aan organische cosmetica. Het bevat geen dierlijke basisproducten, tenzij van organische landbouw afkomstig zoals de producten van de bijenkorf, melkproducten, eiproducten of wolvet.

Ook heeft deze lijn een mooie verzorging voor o.a. pubers, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

 

Scroll naar top