Workshop vachtvilten
Wil je ook graag een mooie vacht binnen op je bank? Of buiten in je tuinstoel? Lekker warm en sfeervol? Doe dan mee aan de workshop vachtvilten in Nijmegen voor een hele vacht of in Zwolle voor een kwart vacht. Deze vachten komen van schapen die geschoren worden en dus gewoon nog leven. 
Samen met Marion van Imkerij Bloem verzorg ik deze workshop met de wol van haar schapen. Je vilt je eigen vacht in een prachtige omgeving, midden in de natuur. De groep bestaat uit maximaal 4 personen dus veel persoonlijke aandacht. Aan het eind van de dag neem je je eigen vacht nat mee naar huis. Woon je in Zwolle? Dan kan je met mij meerijden naar Nijmegen. De prijs voor deze workshop is 95 euro, inclusief lunch en inclusief materialen.
In Zwolle is er alleen de mogelijkheid om een kwart gedeelte van een vacht te vilten. Deze workshop duurt ongeveer 3 uur en is voor maximaal 4 personen, leuk om kado te geven of met vriendinnen. Je neemt het gevilte stuk nat mee naar huis. De prijs voor deze workshop is 45,- inclusief koffie, thee, een versnapering en materialen. Workshop onder schooltijden is mogelijk. 
Niet elke vacht heeft dezelfde kleur. De vacht die je gaat vilten kan afwijken van de kleur op de foto. Dit is omdat elk dier een eigen haarkleur heeft. Ook wordt de vacht door het viltproces lichter. 
Heb je interesse in een workshop? Neem dan contact op met  info@huid-en-kruid.nl
Scroll to Top