Welkom op de site van de ceremoniële behandelingen. Op deze pagina vind je informatie over:
– Overgangsceremonie voor vrouwen in de fysieke overgang
– Loslaten voor een nieuwe start
– Baarmoeder Cacao Ceremonie
– Het ritme van de Maan
Tijdens deze ceremoniële behandelingen zal ik ook één van mijn drums inzetten. De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken en stress verminderen. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. Mijn ceremoniële behandeling heb ik allemaal ontwikkeld tijdens mijn reis met de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders van Jamie Sams.
Overgangsceremonie voor vrouwen in de fysieke overgang
De uitdaging (obstakel) aangaan om mee te bewegen (doorstromen) naar de nieuwe fase in je leven (heling, wijze vrouw)
Het leven kent vele overgangen en ook vele uitdagingen. Uit ervaring weet ik dat de Overgang van Vruchtbare Vrouw naar Wijze Vrouw erg ingrijpend kan zijn. Het is dan fijn zijn om houvast te hebben naar een nieuwe fase in je leven. Je kunt je verzetten of meebewegen. Een mooi maar intens proces waarbij je veel inzichten mag ontvangen. Ik werk hierbij met de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders, die jou helpen en ondersteunen om al je (vrouwelijke) talenten en kwaliteiten te ontdekken en te ontplooien in de spirituele overgang. Een uniek maar prachtig en intensief proces waarbij je onder mijn begeleiding zelf aan de slag gaat.
In mijn overgangsperiode waarin ik het erg zwaar had heb ik dit zelf allemaal doorlopen en daaruit prachtige ceremonies en rituelen ontwikkeld wat mij veel kracht, inzichten en steun heeft gegeven. Van verzet naar meebewegen, het mooiste kado wat ik mezelf toen heb kunnen geven. In die periode heb ik ook geleerd dat ik dit door mag geven om andere vrouwen hier in te begeleiden om hun eigen proces daarin te lopen. 
Je kunt ervoor kiezen om alle maanden door te lopen, maar je kunt ook voor 1 maand kiezen. Deze Overgangsceremonie zal rondom de 1e van de maand plaatsvinden. De duur van deze ceremonie zal ongeveer 2-3 uur duren. Halverwege de maand hebben we een contactmoment waarbij je eventuele vragen kan stellen. Hier in de praktijk gaan we alle voorbereidingen treffen zodat je thuis verder kan. Wil je graag meer weten, dan kun je hier verder lezen. Jouw investering hiervoor is 139 euro per keer. 
Omdat ik bij sommige Clanmoeders rituelen en visualisaties heb geschreven, kan het zijn dat je wat producten mee naar huis krijgt ter ondersteuning of dat we hier in de praktijk of buiten een mooie ceremonie gaan uitvoeren. Het Wild Zwijn is het dier wat je hierbij gaat begeleiden. De ceremonie Loslaten voor een nieuwe start en de Baarmoeder Cacao Ceremonie zijn onderdeel van het jaartraject.
foto: Ivonne Calis/Myfootprints.nl
foto: Ivonne Calis/Myfootprints.nl
Loslaten voor een nieuwe start
Prachtige ceremoniële behandeling voor gezicht en lichaam. Deze behandeling omvat het voorbereiden van een stevige basis, aarden vanuit je eigen bestaan, koesteren, openen, ontspannen, vertrouwen en jezelf weer zichtbaar maken. Zuiveren van negatieve gehechtheden en het koesteren van jezelf en je lijf. Laat je niet langer “lijden”, maar neem zelf de leiding. Leef weer vanuit hart en ziel, vanuit je eigen puurheid. Inclusief visualiatie. De mooiste periode om deze behandeling te ondergaan is in de periode van de afnemende maan.
Tijdsduur van deze ceremoniële behandelingen is ongeveer 2 uur en jouw investering hiervoor is 139 euro. 
Deze ceremonie is niet geschikt bij vermoeden of tijdens zwangerschap omdat bepaalde handelingen en kruiden weeën kunnen opwekken.
Baarmoeder Cacao Ceremonie
Een prachtige ceremonie om je baarmoeder te laten ontwaken en weer met haar in contact te komen. Jouw eigen Heilige Plek waar de stilte en de puurheid je tot rust kan brengen, waar je alleen maar hoeft te zijn, waar je veilig bent. Waar je in jouw chaos rust, helderheid, heling, inspiratie en creativiteit kan vinden.
De ceremonie zal bestaan uit het mengen en bereiden van biologische ceremoniële cacao, het drinken van de warme cacao tijdens een voetenbad waarna je plaats neemt op de ligstoel voor het aanbrengen van de warme Cacao en de Bayou met versteend hout edelsteen. Na het inbakeren neem ik je mee in een uitgebreide visualisatie om je in contact te brengen met jouw Heilige Ruimte. Je krijgt een aandenken mee om altijd weer terug te kunnen keren naar de stilte en de rust van jouw Heilige Ruimte. De mooiste periode om deze ceremonie te ondergaan is de periode van de donkere en nieuwe maan.
Tijdsduur van deze ceremonie is ongeveer 2 uur en jouw investering hiervoor is 139 euro. Deze ceremenonie zal plaats vinden bij de Zonnehorst en zal indien mogelijk buiten onder de bomen of aan het water plaatsvinden.
Deze ceremonie zal aangepast worden als je medicatie slikt en is niet geschikt tijdens de zwangerschap, periode van borstvoeding en bij hoge bloeddruk.
Het ritme van de Maan
Ceremoniële, gezichts- en lichaamsgerichte behandelingen om je in beweging te zetten. Maanstanden, kruiden, bomen, bloemen of totemdieren worden op een speciale manier ingezet worden om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. “Reizen” naar jouw oude kennis, jouw weten onder geleide van de drum. Nieuwe dingen neer zetten aan de hand van de kracht van de maan, met de juiste intenties, met de juiste zuiverheid, vanuit het hart, maar ook oude dingen loslaten wat niet meer bij je past.
De behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. De behandelingen buiten sporen je aan om de verstilling en oerkracht van de natuur in jezelf te ervaren, onder de bomen of aan het water.
Tijdsduur van deze behandelingen is ongeveer 2 uur en jouw investering hiervoor is 139 euro.
Deze behandelingen zijn ook geschikt voor ondernemers die vanuit rust nieuwe dingen willen ontwikkelen, in een impasse zitten, het idee hebben dat ze niet verder komen dan wat ze nu doen of het roer in hun bedrijf om willen gooien maar niet weten waar te beginnen. Beweging is groei, niet alleen van je bedrijf maar ook van jezelf. Uit je hoofd en terug in je lijf, leren denken met je hart en intuïtie, terug naar je onderbuikgevoel wat wel en niet goed is en erop vertrouwen dat wat je neer wilt zetten klopt met wie jij bent.
klik op de foto voor een filmpje van de Wassende Maan Ceremonie
Scroll to Top