Welkom op de site van de ceremoniële behandelingen. Op deze pagina vind je informatie over:
– Behandelingen volgens het ritme van de Maan
– Baarmoeder Cacao Ceremonie
– Innerlijk Kind Ceremonie
Het ritme van de Maan:
Ceremoniële, gezichts- en lichaamsgerichte behandelingen om je in beweging te zetten. Maanstanden, kruiden, bomen, bloemen of totemdieren worden op een speciale manier ingezet worden om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. “Reizen” naar jouw oude kennis, jouw weten onder geleide van de drum. Nieuwe dingen neer zetten aan de hand van de kracht van de maan, met de juiste intenties, met de juiste zuiverheid, vanuit het hart, maar ook oude dingen loslaten wat niet meer bij je past.
De behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. De behandelingen buiten sporen je aan om de verstilling en oerkracht van de natuur in jezelf te ervaren, onder de bomen of aan het water.
Tijdsduur van deze behandelingen is ongeveer 90-120 minuten inclusief en jouw investering hiervoor is 75 euro.  
Deze behandelingen zijn ook geschikt voor ondernemers die vanuit rust nieuwe dingen willen ontwikkelen, in een impasse zitten, het idee hebben dat ze niet verder komen dan wat ze nu doen of het roer in hun bedrijf om willen gooien maar niet weten waar te beginnen. Beweging is groei, niet alleen van je bedrijf maar ook van jezelf. Uit je hoofd en terug in je lijf, leren denken met je hart en intuïtie, terug naar je onderbuikgevoel wat wel en niet goed is en erop vertrouwen dat wat je neer wilt zetten klopt met wie jij bent. 
Het effect van de drum op je lichaam:
De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken en stress verminderen. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. De drum geschikt om te reizen naar je onderbewuste, je weten en krijg je vaak inzichten over onderwerpen waar je op dat moment tegen aan loopt. Ook kunnen we een transreis gaan maken met de drum op zoek naar je hogere zelf of een krachtdier welke jij op dat moment nodig hebt. 
Buitenlocatie:
De buitenceremonie zal voorlopig plaatsvinden in het Westerveldse bos of in het Engelse werk bij de boomcirkel. Bij slecht weer of regen kan het niet doorgaan.
Baarmoeder Cacao Ceremonie
Een prachtige ceremonie om je baarmoeder te laten ontwaken en weer met haar in contact te komen. Jouw eigen Heilige Plek waar de stilte en de puurheid je tot rust kan brengen, waar je alleen maar hoeft te zijn, waar je veilig bent. Waar je in jouw chaos rust, helderheid, heling, inspiratie en creativiteit kan vinden.
De ceremonie zal bestaan uit het mengen en bereiden van biologische ceremoniële cacao, het drinken van de warme cacao tijdens een voetenbad, aardende voetwikkel, voorverwarmen van het bekkengebied, het aanbrengen van de warme Cacao en de Bayou met versteend hout edelsteen. Na het inbakeren een uitgebreide visualisatie om je in contact te brengen met jouw Heilige Ruimte. Je krijgt een aandenken mee om altijd weer terug te kunnen keren naar de stilte en de rust van jouw Heilige Ruimte.
Tijdsduur van deze ceremonie is ongeveer 120-150 minuten en jouw investering hiervoor is 75 euro.
Deze ceremonie zal aangepast worden als je medicatie slikt en is niet geschikt tijdens de zwangerschap, periode van borstvoeding en bij hoge bloeddruk.
Innerlijk Kind Ceremonie
Prachtige ceremonie voor gezicht en lichaam. Met de behandeling willen we het innerlijke kind, welke nog onbevangen, puur en zuiver is, opnieuw geboren laten worden.
Deze behandeling omvat het voorbereiden van een stevige basis, aarden vanuit je eigen bestaan, koesteren, openen, ontspannen, vertrouwen en jezelf weer zichtbaar maken. Zuiveren van negatieve gehechtheden en het koesteren van jezelf en je lijf. Laat je niet langer “lijden”, maar neem zelf de leiding. Laat de energie weer stromen en ga op zoek naar je innerlijk kind, deze is puur, zuiver en onbevangen. Leef weer vanuit hart en ziel, vanuit het pure innerlijke kind wat zo graag gezien wil worden. 
Tijdsduur van deze behandelingen is ongeveer 75-90 miniuten en jouw investering hiervoor is 75 euro.
Deze ceremonie is niet geschikt bij vermoeden of tijdens zwangerschap omdat bepaalde handelingen en kruiden weeën kunnen opwekken.

Scroll to Top