Welkom op de site van de ceremoniële behandelingen. Op deze pagina vind je informatie over:
– Behandelingen volgens het ritme van de maan
– Baarmoeder Cacao Ceremonie
– Loslaten voor een nieuwe start
– Overgangsceremonie
Tijdens deze ceremoniële behandelingen zal ik ook één van mijn drums inzetten. De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken en stress verminderen. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. 
Behandelingen volgens het ritme van de maan
Ceremoniële, gezichts- en lichaamsgerichte behandelingen om je in beweging te zetten. Maanstanden, windrichtingen, kruiden, bomen, bloemen en krachtdieren worden op een speciale manier ingezet worden om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. “Reizen” naar jouw oude kennis, jouw weten onder geleide van de drum. Nieuwe dingen neer zetten aan de hand van de kracht van de maan, met de juiste intenties, met de juiste zuiverheid, vanuit het hart, maar ook oude dingen loslaten wat niet meer bij je past.
De behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. De behandelingen buiten sporen je aan om de verstilling en oerkracht van de natuur in jezelf te ervaren, onder de bomen of aan het water.
Deze behandelingen zijn ook geschikt voor ondernemers die vanuit rust nieuwe dingen willen ontwikkelen, in een impasse zitten, het idee hebben dat ze niet verder komen dan wat ze nu doen of het roer in hun bedrijf om willen gooien maar niet weten waar te beginnen. Beweging is groei, niet alleen van je bedrijf maar ook van jezelf. Uit je hoofd en terug in je lijf, leren denken met je hart en intuïtie, terug naar je onderbuikgevoel wat wel en niet goed is en erop vertrouwen dat wat je neer wilt zetten klopt met wie jij bent. 
Klik op de foto voor een flimpje van de wassende maan behandeling
Baarmoeder Cacao Ceremonie
Een prachtige ceremonie om je baarmoeder te laten ontwaken en weer met haar in contact te komen. Jouw eigen Heilige Plek waar de stilte en de puurheid je tot rust kan brengen, waar je alleen maar hoeft te zijn, waar je veilig bent. Waar je in jouw chaos rust, helderheid, heling, inspiratie en creativiteit kan vinden.
De ceremonie zal bestaan uit het mengen en bereiden van biologische ceremoniële cacao, het drinken van de warme cacao tijdens een voetenbad, aardende voetwikkel, voorverwarmen van het bekkengebied, het aanbrengen van de warme Cacao en de Bayou met versteend hout edelsteen. Na het inbakeren een uitgebreide visualisatie om je in contact te brengen met jouw Heilige Ruimte. Je krijgt een aandenken mee om altijd weer terug te kunnen keren naar de stilte en de rust van jouw Heilige Ruimte. 
Tijdsduur van deze ceremonie is ongeveer 100-120 minuten en jouw investering hiervoor is 95 euro.
Deze ceremonie zal aangepast worden als je medicatie slikt en is niet geschikt tijdens de zwangerschap, periode van borstvoeding en bij hoge bloeddruk.
Loslaten voor een nieuwe start
Prachtige ceremoniële behandeling voor gezicht en lichaam. Deze behandeling omvat het voorbereiden van een stevige basis, aarden vanuit je eigen bestaan, koesteren, openen, ontspannen, vertrouwen en jezelf weer zichtbaar maken. Zuiveren van negatieve gehechtheden en het koesteren van jezelf en je lijf. Laat je niet langer “lijden”, maar neem zelf de leiding. Leef weer vanuit hart en ziel, vanuit je eigen puurheid. Inclusief visualiatie. 
Tijdsduur van deze behandelingen is ongeveer 100-120 miniuten en jouw investering hiervoor is 95 euro. 
Deze ceremonie is niet geschikt bij vermoeden of tijdens zwangerschap omdat bepaalde handelingen en kruiden weeën kunnen opwekken.
Overgangsceremonie
De uitdaging (obstakel) aangaan om mee te bewegen (doorstromen) naar de nieuwe fase in je leven (heling, wijze vrouw)
Het leven kent vele overgangen en ook vele uitdagingen. Overgangen van verschillende fases of situaties in je leven die vooral voor vrouwen erg ingrijpend kunnen zijn. Het kan dan fijn zijn om houvast te hebben in de overgang naar een nieuwe fase in je leven. Je kan je verzetten of meebewegen. Een mooi maar intens proces waarbij je veel inzichten mag ontvangen. 
foto: Ivonne Calis/Myfootprints.nl
foto: Ivonne Calis/Myfootprints.nl
Scroll to Top