Therapeutische wikkels

Wat is een therapeutische wikkel en wat doet het? (klik op de link voor het filmpje).
De therapeutische wikkel, ook wel  Ghara genaamd wat huis of schuilplaats betekent, is gemaakt van biologisch katoen welke samen met prachtige energetische oliënbiologische kruiden en pure schapenwol om het te behandelen lichaamsdeel wordt gewikkeld. Een wikkel geeft het cocongevoel en brengt de focus aan daar waar het nodig is. Ze omhult je met liefde, warmte, geborgenheid en rust. Het heeft als doel het verzachten of verlichten van lichamelijke en emotionele ongemakken en pijnklachten

Bij de behandelingen in de salon wordt de wikkel ingezet worden tijdens (gezichts)behandelingen, maar ook als losstaande wikkelbehandeling gegeven. Na het aanbrengen van de wikkel wordt je in een flanellen laken en wollen deken gewikkeld om zo je lichaam te begrenzen en te omarmen. Na de inwikkeling wordt er kort een massage gedaan van het hoofd (of een korte gezichtsbehandeling) om volledig te ontspannen waarna je ongeveer nog 15-20 minuten blijft liggen om je lichaam volledig tot rust te laten komen.

Wil je meer informatie over de wikkels? Kijk dan op wikkelcare.nl
Wil je niet gelijk een wikkel aanschaffen maar eerst uitproberen, dan kan je de wikkel ook huren. Vraag naar de voorwaarden.
Wil je als professional graag met de wikkels gaan werken? Kijk dan op wikkelcare.nl/cursussen

Scroll to Top