Behandelingen

Je huid verbeteren en het brengen van balans in je hele lichaam met de Huid en Kruid gezichtsbehandelingen, kruiden, wikkels, wol, warme kruiken en eventueel inbakeren. Bij alle behandelingen werk ik vanuit de gezichtsreflexologie en de Huid en Kruid Kruidenkrachtkaarten. Elke zone op je gezicht correspondeert met een orgaan. Elk orgaan heeft een emotie. Op deze manier kan ik je huid lezen en dit vertalen in een behandeling, of je nu een rijpe huid, droge huid, huid met couperose, onrustige huid, gevoelige huid, acné, vale huid, pigmentvlekken of vette huid hebt.
Wil je graag kijken naar de dieperliggende oorzaak van je huidproblemen, dan is dat ook mogelijk en kunnen we ook deze gaan behandelen. 

Ik werk ik voornamelijk met wat de natuur te bieden heeft zoals kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren (van biologische en wilde oorsprong). Voor elke huid of klacht zijn meerdere kruiden geschikt. Welke kruiden ik ga inzetten hangt af van de huidanalyse of klacht maar ook van het seizoen. Dit combineer ik met de wikkels van Wikkelcare. Welk gebied ik ga wikkelen hangt ook af van de huidanalyse of klacht. Op deze manier geef je met de juiste intentie aandacht aan wat jij op dat moment nodig hebt op een nog diepere laagTijdens de behandeling maak ik de producten die jij op dat moment nodig hebt zodat ik ze gelijk in kan zetten. Het kan zijn dat je lekker ontspannen en warm ingepakt ligt en mij ondertussen van alles hoort klaar maken. Ook maak ik veel gebruik van bloemenwaters en bloesemremedies. Beide werken niet alleen op de huid of de klacht, maar geven je ook inzicht in je persoonlijke processen. Het is een zachte manier om veranderingen in te zetten.
Tijdens deze behandeling zal ik een keuze maken uit verschillende kruiden, wolmassage, kruiden(stempels), edelstenen, massage en/of wikkelingen van buik, rug, handen, voeten, inbakeren. Elke behandeling kan weer anders zijn. Heb je specifieke “klachten” op dat moment dan kunnen we die ook meenemen in de behandeling met (bv klachten van nek, schouders, rug, buik, pms, overgang, endometriose, overprikkeling, HSP, ADD ). 
Jouw investering voor 70-90 minuten is 75 euro (inclusief bereidingstijd en kopje thee na).
Wil je graag je huid verbeteren maar liever geen behandelingen, dan kun je een kruidenhuidconsult afspreken. We gaan op dezelfde manier naar je huid kijken als in de inleiding omschreven. 
Wil je graag met bepaalde processen aan het werk die op dit moment bij je spelen, dan kan je kiezen voor de ceremoniële behandelingen.
Scroll to Top