Behandelingen

Je huid verbeteren en het brengen van balans in je hele lichaam met de Huid en Kruid gezichtsbehandelingen, kruiden, wikkels, wol, warme kruiken en eventueel inbakeren. Bij alle behandelingen werk ik vanuit de gezichtsreflexologie en de Huid en Kruid Kruidenkrachtkaarten. Elke zone op je gezicht correspondeert met een orgaan. Elk orgaan heeft een emotie. Op deze manier kan ik je huid lezen en dit vertalen in een behandeling, of je nu een rijpe huid, droge huid, huid met couperose, onrustige huid, gevoelige huid, acné, vale huid, pigmentvlekken of vette huid hebt.
Wil je graag kijken naar de dieperliggende oorzaak van je huidproblemen, dan is dat ook mogelijk en kunnen we ook deze gaan behandelen. 
Ik werk ik voornamelijk met wat de natuur te bieden heeft zoals kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren (van biologische en wilde oorsprong). Voor elke huid of klacht zijn meerdere kruiden geschikt. Welke kruiden ik ga inzetten hangt af van de huidanalyse of klacht maar ook van het seizoen. Tijdens de behandeling maak ik de producten die jij op dat moment nodig hebt zodat ik ze gelijk in kan zetten. Het kan zijn dat je lekker ontspannen en warm ingepakt ligt en mij ondertussen van alles hoort klaar maken. Ook maak ik veel gebruik van bloemenwaters en bloesemremedies. Beide werken niet alleen op de huid of de klacht, maar geven je ook inzicht in je persoonlijke processen. Het is een zachte manier om veranderingen in te zetten.
Elke behandeling kan weer anders zijn. Jouw investering voor 70-90 minuten is 75 euro (inclusief bereidingstijd en kopje thee na).
Wil je graag je huid verbeteren maar liever geen behandelingen, dan kun je bij mij terecht voor advies en aanschaf van de biologische huidverzorging van Provida of een kruidenhuidconsult afspreken. 
Scroll to Top