Behandelingen

Verlang jij in deze hectische tijden ook naar wat echt belangrijk is?
Goede voeding, voldoende beweging en natuurlijke producten?
Maar verlang je ook naar rust, geborgenheid, groei, warmte en ontspanning?
Wil je weer terug naar de verbinding met de natuur èn met jezelf?
Bij Huid & Kruid komt alles samen:
Voeding is niet alleen eten of drinken. Bewegen is niet alleen lopen of sporten. Voeding van je geest, beweging van je ontwikkeling bestaan ook. Al deze verlangens komen bij Huid en Kruid samen in prachtige èn unieke (gezichts)behandelingen waarbij het ritme van de maan, beleving en balans centraal staan. Even een moment voor jezelf, alles om je heen vergeten, stilte, compleet tot rust komen, maar ook ruimte en inzichten krijgen en kracht of bescherming ervaren. Helemaal op maat voor jou gemaakt en afgestemd voor dat moment.
Warmte, rust en geborgenheid of de verstilling en de kracht van de natuur:
De (maan)behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. De (maan)behandelingen buiten sporen je aan om de verstilling en oerkracht van de natuur in jezelf te ervaren, onder de bomen of aan het water. Alle behandelingen kunnen ook ondersteunend werken als je in een coachingstraject zit bij iemand of als je fysieke klachten hebt.
Bij klachten als burnout, niet lekker in je vel zitten, jezelf kwijt zijn, je heel verdrietig voelen, niet kunnen aarden, je eenzaam voelen, intense inwendige kou, maar bijvoorbeeld ook reuma-gerelateerde pijnen, endometriose, onverklaarbare buikpijn kunnen de behandelingen verzachtend of helend werken.
De kracht van de eenvoud: ± 80 min (85,-) of ± 65 min (70,-)
Bij de (gezichts)behandelingen binnen werk ik voornamelijk met wat de natuur te bieden heeft zoals kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren (van biologische en wilde oorsprong) die ik zelf verwerk tot kruidenoliën, tincturen (kruiden op alcohol), balsems en crèmes. Ik heb deze gedeeltelijk zelf geoogst en gedroogd of vers verwerkt. Ook maak ik veel gebruik van bloemenwaters en bloesemremedies. Beide werken niet alleen op de huid of de klacht, maar geven je ook inzicht in je persoonlijke processen. Het is een zachte manier om veranderingen in te zetten. Door dit te combineren met de wikkels van Wikkelcare geef je met de juiste intentie aandacht aan wat jij op dat moment nodig hebt op een nog diepere laag. Je leert te luisteren naar je lichaam en te kijken naar je huid. Zo creëer je de balans van binnen en van buiten en dus ook een mooie huid.
Behandelingen volgens het ritme van de maan: 99,- (± 90 min)
Eeuwen geleden waren de mensen verbonden met de natuur, de seizoenen en de invloeden van de maan en leefden daar ook naar. Door de huidige tijd zijn we daar ver vandaan geraakt maar toch heeft de stand van de maan en het seizoen meer invloed dan je denkt. Het kan verklaren waarom je je op dat moment voelt zoals je je voelt. Behandelingen volgens het ritme van de maan en de ritme van de natuur brengen je terug naar jouw basis, terug naar de verbinding om vandaaruit te kunnen groeien. Een hele bijzondere ervaring!!!
Rituele, lichaamsgerichte behandelingen om je in beweging te zetten. Maanstanden, kruiden, bomen, bloemen of totemdieren worden op een speciale manier ingezet worden om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. “Reizen” naar jouw oude kennis, jouw weten onder geleide van de drum. Nieuwe dingen neer zetten aan de hand van de kracht van de maan, met de juiste intenties, met de juiste zuiverheid, vanuit het hart, maar ook oude dingen loslaten wat niet meer bij je past.
Ondernemen volgens het ritme van de maan:
Maanbehandelingen zijn ook geschikt voor ondernemers die vanuit rust nieuwe dingen willen ontwikkelen, in een impasse zitten, het idee hebben dat ze niet verder komen dan wat ze nu doen of het roer in hun bedrijf om willen gooien maar niet weten waar te beginnen. Beweging is groei, niet alleen van je bedrijf maar ook van jezelf. Uit je hoofd en terug in je lijf, leren denken met je hart en intuïtie, terug naar je onderbuikgevoel wat wel en niet goed is en erop vertrouwen dat wat je neer wilt zetten klopt met wie jij bent.
De stand van de maan in combinatie met jouw intentie en mijn kennis brengen jou als persoon of als ondernemer naar een nieuw level. Na de behandeling krijg je mee wat je nodig hebt gedurende de periode van de gekozen maan. En elke keer past er een andere fase bij je: groeien, loslaten, rust of lekker genieten van je succes. We kijken per keer wat je nodig hebt en de nieuwe afspraak plannen we dan aan de hand van de stand van de maan die jij op dat moment nodig hebt.
Welk effect heeft een drum op je lichaam?
De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken en stress verminderen. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. Ook is de drum geschikt om te reizen naar je onderbewuste, je weten en krijg je vaak inzichten over onderwerpen waar je op dat moment tegen aan loopt. Ook kunnen we een transreis gaan maken met de drum op zoek naar je hogere zelf of een krachtdier welke jij op dat moment nodig hebt.
Inzichtenceremonie speciaal voor jou: 129,-
De inzichtenceremonie is een ritueel die speciaal voor jou is samengesteld. Hiervoor worden kruiden, bomen, bloemen of totemdieren op een speciale manier ingezet om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. Ook de drum zetten we hierbij in. Ongeveer 2 weken voor de afspraak hebben we hierover contact. Jouw ritueel en de productenbox gaan in de tussenliggende periode ontstaan. Een inzichtenceremonie kan ook ondersteunend werken als je in een coachingstraject zit bij iemand of als je fysieke klachten hebt.
Bij deze prijs inbegrepen zit het voorbereidende werk, de producten en een uitwerking van de producten die ik voor jou gebruik. Niet elke ceremonie kan je uitdrukken in tijd, vandaar dat je het beste uit kan gaan van een tijd ongeveer tussen de 60-90 minuten. Deze ceremonie kan ook binnen Zwolle op een door jouw gewenste locatie plaatsvinden. In overleg kunnen we afwijken naar een andere buitenlocatie in de directe omgeving van Zwolle, hiervoor wordt 30 cent per kilometer extra gerekend.
Buitenlocatie:
De buitenceremonie zal voorlopig plaatsvinden in het Westerveldse bos of in het Engelse werk bij de boomcirkel. Bij slecht weer of kou kan het niet doorgaan.

Scroll naar top