Mooie, handgemaakte en unieke kado’s gemaakt van wol of waar wol in is verwerkt. 
In deze buideltjes en tasjes kun je de producten bewaren die je eventueel tijdens de behandelingen krijgt en tijdens de kruidencursus. Zo heb je mooi alles bij elkaar en altijd beschikbaar voor gebruik.
Natuurlijk kun je ook je sleutels, telefoon en andere kleine dingetjes in kwijt voor als je geen grote tas mee wilt nemen. 
Wil je graag een wolkado bestellen voor jezelf of voor iemand anders, dan kan je mailen naar info@huid-en-kruid.nl met daarbij vermeld de naam of nummer van het kado. Standaard verzendkosten 5 euro.
Buideltasjes
Klik op de foto voor een filmpje waar ik uitleg hoe dit tasje werkt. Omdat alle tasjes handgemaakt zijn en ook de wol verschilt, zal ik elke tasje wat ik maak op de foto zetten. De grootte is ook verschillend. De prijs staat vermeldt bij het tasje. Elk buideltasje heeft metalen stoppers, leren koord en een katoenen waxsluitkoord. Het tasje van de foto is ook daadwerkelijk het tasje wat je koopt. 
Je kunt ook zelf een buideltasje maken bij een wolworkshop. Zie hiervoor de FB pagina Wolworkshops of kijk op de website van Schaapskooi de Parck.
Buideltasje van de wol van schaap Cato A: 35 euro
Buideltasje van de wol van schaap Cato B: 35 euro
Wolkruik: 29 euro
Biologisch katoen kruikzak gevuld met pure wol zo van het schaap vol met het isolerende wolvet. Omdat het puur natuurlijke producten betreft neem deze wolkruid snel je lichaamstemperatuur aan. 
Thuis kan je deze opwarmen op de radiator of na het koken de warmte pan er een paar minuutjes op zetten (wel een schone doek ertussen). De wol gaat op den duur vervilten maar dat is geen enkel probleem. Deze wolkruik is niet alleen heerlijk in de winter in bed, maar ook overdag als je buikpijn of rugpijn hebt. 
Scroll to Top