Gezichtsbehandelingen

Waarom kiezen voor een Bashya gezichtsbehandeling?
Bashya gezichtsbehandelingen zijn schoonheidsbehandelingen die worden omgetoverd tot prachtige rituelen waar beleving en balans centraal staan met 100% eco-bio producten. Omdat niemand gelijk is en iedereen zich elke keer weer ander voelt, zijn er geen “standaard” behandelingen. De behandeling wordt speciaal voor jou samengesteld op dat moment en wat jij èn je huid nodig hebben. Daarom boek je tijd. Want hoe heerlijk is het dat elke keer weer een verrassing is? Dat de massages elke keer anders zijn? Dat zelfs de peelings en maskers weer een verrassing is? ? Dat je niet bij elke behandeling denkt: “Nu doet ze dit, nu doet ze dat en nu is het bijna afgelopen”. Dan kom je niet echt tot de diepe ontspanning die je wilt. Het kan ook zijn dat een deel van het lichaam wordt meegenomen in de behandeling om balans te kunnen vinden.
Alle behandelingen beginnen met het Chou Stiltepunt ritueel. Hierbij wordt het hoofd leeg gemaakt en worden spanningen weggetrokken. Tijdens de Chou zal het stresshormoon met meer dan 40% afnemen, waardoor de producten beter hun werk kunnen doen en de behandeling dieper gaat. Een betoverende ervaring!
Daarna wordt de behandeling vervolgd met een gezichtsreiniging, peeling of polijsten of dieptereiniging van de huid, massage, masker, eventueel warme kruidenstempelmassage of massage met edelstenen. Je kan kiezen voor een behandeling van 60 of 80 minuten.
Klik op onderstaande link voor de gebruikte Bashya technieken:
Bashya Technieken
De eventuele ontharing van bovenlip en/of kin, epileren wenkbrauwen en/of het verven wenkbrauwen en/of wimpers is los bij te boeken.
 
Scroll to Top