Seizoensbehandelingen

Blij herfstmomentje: 
Het wordt weer kouder en vochtiger en dat is te merken aan alles. Je krijgt meer behoefte om ’s avonds onder een dekentje te kruipen met een kop warme thee en de mensen met reuma en fibromyalgie krijgen ook meer klachten.
In deze periode is het fijn om gemasseerd te worden met Oranje Calciet Sfehrbollen. Door zijn warme oranje kleur dringt deze energie diep in ons door, de steen straalt een en al warmte en positiviteit uit, geeft steun en harmonie. De samenstelling van de Happiness olie staat voor optimisme, licht en warmte, het laat neerslachtigheid verdwijnen en geeft ruimte aan een nieuwe kijk met positiviteit. Samen met de Oranje Calciet, warme kruidenstempelmassage en een gezichtsbehandeling kan je niet je anders dan je gesterkt en warm voelen.
De behandeling bestaat uit de o.a. uit de Chou stiltepuntbehandeling, reiniging van het gezicht met kruiden en polijstdonsjes, warm masker met o.a. Gojibessen welke wordt ingemasseerd met warme stenen, warme kruidenstempelmassage van gezicht, decollete en armen en Oranje Calciet Sfehrmassage van handen, armen, schouders, nek en decolleté en afsluitend een klein verwarmend pompoengerechtje* van Pascale Naessens. Je kan kiezen tussen vegetarisch of niet vegetarisch ( *alleen tijdens actieperiode. )
Bashya’s Lentekriebels:
Zit je teveel in je hoofd? Ben je moe? Heb je koude benen en voeten? Hard toe aan de warme lentezon?
Aan je huid en lichaam merk je dat het voorjaar wordt. Je huid vertoont onzuiverheden, voorjaarsmoeheid, je lichaam ontwaakt uit de “winterslaap”. Deze is erop gericht om de huid voor te bereiden op het voorjaar. De oude huid wordt bijna letterlijk verwijderd en het voedende masker geeft de nieuwe huid een boost om weer te gaan stralen. De leverpakking zorgt voor de afvoer van de afvalstoffen die vrij komen in het voorjaar.
Maak snel een afspraak voor deze behandeling en ga met hernieuwde energie de lente in!

Ranaan ijs en Vuur Zomerbehandeling:

Nee, die witte “dingetjes” op de foto hieronder naast de verkoelende blauwe calcietbollen zijn geen bergkristalletjes. Maar wat is het dan wel?
Het zijn ijsblokjes! En wat is dat heerlijk met deze temperaturen. Stel je eens voor: Ijskoude kruidenstempels en ijskoude blauwe calcietbollen die het gezicht, armen en handen verkoelen. In deze warme dagen hebben we de Ranaan, ijs en vuur special. Warm en koud afgewisseld tesamen met een verkoelende pakking op de benen om de bloedsomloop te stimuleren en eventueel vocht af te voeren.
Inclusief liftende massage van het gezicht. Deze behandeling is ook fijn als je last hebt van opvliegers.
Scroll to Top