Cacao (Womb) Ceremonie

Cacao Womb Ceremonie: 75,- (± 90 – 120 min)
Ode aan je baarmoeder. Een prachtige ceremonie om je baarmoeder te laten ontwaken en weer met haar in contact te komen. Jouw eigen Heilige Plek waar de stilte en de puurheid je tot rust kan brengen, waar je alleen maar hoeft te zijn, waar je veilig bent. Waar je in jouw chaos rust, helderheid, heling, inspiratie en creativiteit kan vinden.
De ceremonie zal bestaan uit het mengen en bereiden van biologische ceremoniële cacao, het drinken van de warme cacao tijdens een voetenbad, aardende voetwikkel, reinigen van de baarmoederstreek met warme olie, verwarmen van het bekkengebied, het aanbrengen van de warme Cacao en de Womb Wikkel. Na het inbakeren een uitgebreide visualisatie om je in contact te brengen met jouw Heilige Ruimte. Je krijgt een aandenken mee om altijd weer terug te kunnen keren naar de stilte en de rust van jouw Heilige Ruimte.
Deze ceremonie zal aangepast worden als je medicatie slikt en is niet geschikt tijdens de zwangerschap, periode van borstvoeding en bij hoge bloeddruk.

Drumgeleide trancereis met Cacaoceremonie: 45,-
Deze zal plaatsvinden met minimaal 2 en maximaal 3 sisters en zal ongeveer 2,5-3 uur duren. Je gaat zelf je eigen biologische ceremoniële cacao bereiden met biologische kruiden die op dat moment bij jou passen om je hart te laten ontwaken en je vuur, inzichten en creativiteit aan te wakkeren. Het mooiste is om deze ceremonie tijdens de donkere maan periode te doen, omdat dit de periode is waarin je het makkelijkst hulp kan krijgen van de spirits en je voorouders.
Deze ceremonie zal aangepast worden als je medicatie slikt en is niet geschikt tijdens de zwangerschap, periode van borstvoeding en bij hoge bloeddruk. 
Scroll to Top