Ceremoniële, gezichts- en lichaamsgerichte behandelingen om je in beweging te zetten. Maanstanden, kruiden, bomen, bloemen of totemdieren worden op een speciale manier ingezet worden om bepaalde (vastgelopen) processen voor jou inzichtelijk te maken. “Reizen” naar jouw oude kennis, jouw weten onder geleide van de drum. Nieuwe dingen neer zetten aan de hand van de kracht van de maan, met de juiste intenties, met de juiste zuiverheid, vanuit het hart, maar ook oude dingen loslaten wat niet meer bij je past.
De behandelingen binnen geven veel ontspanning, rust, warmte, geborgenheid en een gevoel van veiligheid. De behandelingen buiten sporen je aan om de verstilling en oerkracht van de natuur in jezelf te ervaren, onder de bomen of aan het water. 
Deze behandelingen zijn ook geschikt voor ondernemers die vanuit rust nieuwe dingen willen ontwikkelen, in een impasse zitten, het idee hebben dat ze niet verder komen dan wat ze nu doen of het roer in hun bedrijf om willen gooien maar niet weten waar te beginnen. Beweging is groei, niet alleen van je bedrijf maar ook van jezelf. Uit je hoofd en terug in je lijf, leren denken met je hart en intuïtie, terug naar je onderbuikgevoel wat wel en niet goed is en erop vertrouwen dat wat je neer wilt zetten klopt met wie jij bent. Tijdsduur van deze behandelingen is tussen de 75 en 120 minuten. 
Het effect van de drum op je lichaam:
De drum is een krachtig oerinstrument om je in je lichaam te laten zakken, te aarden, het immuunsysteem te versterken. De trilling voel je door je hele lichaam. Het monotone ritme van de drum geeft een diepe ontspanning van het lichaam en van de hersenen en activeert daarmee ook het zelfgenezend vermogen. Het ritme kan een snelle ademhaling doen vertragen, een hectische dag tot rust brengen, spanning en blokkades uit je lichaam halen, je hoofd leegmaken en stress verminderen. Je lichaam en geest worden als het ware gereset om weer terug te gaan naar een basis van leegte, rust en ontspanning. De drum geschikt om te reizen naar je onderbewuste, je weten en krijg je vaak inzichten over onderwerpen waar je op dat moment tegen aan loopt. Ook kunnen we een transreis gaan maken met de drum op zoek naar je hogere zelf of een krachtdier welke jij op dat moment nodig hebt. 
Buitenlocatie:
De buitenceremonie zal voorlopig plaatsvinden in het Westerveldse bos of in het Engelse werk bij de boomcirkel. Bij slecht weer of regen kan het niet doorgaan.
https://www.youtube.com/watch?v=bhA66U600eI
 
 
Scroll to Top