Ervaringen_drummassages

“Je voelt gelijk de verbinding met de natuur, niet alleen de natuur buiten, maar ook met mijn eigen natuur, mijn oorsprong.”

***

“Op oudjaarsdag, heel symbolisch, onderging ik Anne’s nieuwe behandeling de Drummassage. We spraken af bij het Westerveldse bos. De wandeling naar het strandje (waar de drummassage zou plaatsvinden) was al bijzonder. De mooie omgeving en fijne gesprekken onderweg zorgden gelijk al voor een ontspannen sfeer.
Bij het strandje mocht ik een aantal dingen in het zand schrijven waar ik graag afscheid van wilde nemen en wat als eerste in mij opkwam. Daarna begon Anne met de drumsessie. Deze had ik tijdens een ‘binnen behandeling’ al eens gehoord dus het was niet helemaal vreemd voor mij. Maar zo buiten is het toch weer een hele andere ervaring! Het lijkt op een meditatie, heel ontspannend. Je merkt echt dat er iets gebeurt en verandert.
Hierna ging ik de woorden die ik in het zand had geschreven helemaal uitwissen met berkentakjes om vervolgens op te schrijven waar ik juist meer van zou willen. Ik merk dat ik er nog regelmatig aan terug denk en dat deze woorden steeds terug komen in alles.
Voor mij was het echt een soort oud en nieuw. Afscheid nemen van thema’s waar je mee zit en daardoor ruimte maken voor iets nieuws. Komt ook door het prachtige cadeau wat bij de behandeling zat, een ketting, roos, kruidenthee, roosjes met mooie teksten. Deze heb ik op verschillende plekken neergelegd zodat ik er steeds aan herinnert wordt.
De behandelingen bij Anne binnen zijn altijd al uniek en nooit hetzelfde en dit is ook weer totaal wat anders. Maar de uitwerking is hetzelfde je gaat weer helemaal ontspannen naar huis. Ik vond het een geweldige ervaring en heb er veel aan gehad! Ik ga deze behandeling zeker nog een keer doen. “

***

“De behandeling bestond uit het doen van een ritueel, waarbij ik inzicht kreeg in een persoonlijke vraag middels een runelegging. Ook kreeg ik een prachtig zelfgemaakt pakket met natuurlijke producten om mij te ondersteunen: o.a. een kruidenpad, kruidenthee en bachbloesem (zie foto). Duidelijk met veel aandacht en liefde in elkaar gezet!
Vanwege het slechte weer vervolgden we op een andere dag met een drummassage. Lekker buiten in de natuur, tussen de eikenbomen en aan het water. De diepe klanken van de drum trilden diep door in mijn cellen. De drum vind ik een heerlijk geluid en ik verheugde me er dan ook op er lekker in te zakken en te ontspannen. Maar blijkbaar waren er andere plannen. Er moest eerst iets losgetrild worden, een blokkade, gevolgd door opluchting. Daarna voelde ik dat de klanken in mij een oerkracht doen opwellen in mijn systeem. Na afloop gloeiden mijn handen helemaal (en dat is bijzonder aangezien we al een tijd in de winterse kou buiten stonden) en voelde ik mij heel erg geaard. Heel bijzonder en fijn om te ervaren!
Een paar weken later mocht ik ter afronding van het hele proces nog een prachtige maretakmeditatie ontvangen. Met haar kalme stem nam Anne mij de bijzondere meditatie door. Ik viel in een diepe ontspanning en was nadien helemaal rozig.
Wat een prachtige ervaring! Het is en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan het van harte aanbevelen!”
***
“Ik dacht….even lekker relaxen met de drummassage, maar poeh! Wat zet het veel in beweging!”

***

“Ik voelde tijdens het drummen zo’n oerkracht in me boven komen! En daarna diepe ontspanning en rust.”
***
“Het geluid van de drum vroeg me eigenlijk om al mijn zorgen naar hem toe te brengen” 

***

Wat een weldaad om bij jou een drummassage mee te maken! In het bos, aan de oever van het Zwarte water, drumde je me steeds dichter naar mijzelf. Ik voelde de energie in mijn voeten werkelijk tintelen door de trillingen van je drum – of door wat dan ook. In elk geval raakte ik al snel helemaal zen en verbonden.
Ik vind je drummassages een mooie aanvulling op jouw hele expertise. Ik kom nu al meer dan acht jaar bij je en geniet per keer meer van wat je intussen allemaal -met zoveel aandacht en liefde- hebt ontwikkeld.”
***
“Het pakketje voelt aan als een massage voor de ziel!”
***
“Het voelt aan als een warm bad! Er zit zoveel aandacht in!”
Scroll to Top