Het Huid en Kruid Medicijnwiel is speciaal ontworpen om jou inzicht te geven in jouw huidklachten. Niet alleen van je gezicht, maar van je hele lichaam. Het Plantmedicijn en het Diermedicijn kunnen jou helpen om de uitdaging aan te gaan om deze te transformeren. Hierbij maken we gebruiken van de Huid en Kruid Kruidenkracht Kaarten die ik hier speciaal voor heb ontworpen en de Krachtdieren kaartenset van het Krachtdierenspel.
Dit is een traject van 5 maanden. Je kan kiezen uit alleen consulten of alleen behandelingen. We starten met het 1e consult/behandeling bij jouw centrum waarna we elke keer als je terug komt met de Windrichtingen bezig gaan zodat jij jouw proces aan kan gaan. Daarbij kunnen we ook de maanstand betrekken die op dat moment actief is.
Bij elk consult/behandeling gaan we producten maken die jij nodig hebt op dat moment om ook fysiek thuis met je huid aan de slag te gaan. Je krijgt producten mee voor een maand en na die maand gaan we verder. In deze producten zullen we zo mogelijk het Plantmedicijn en het Diermedicijn verwerken. Je krijgt bij de start van het traject een Huid en Kruid Medicijnwiel kaart waarop we alles bijhouden zodat je later alles nog eens terug kan lezen. 
We starten het Medicijnwiel bij jouw centrum en welke uitdaging jij aan wilt gaan, dan gaan we naar de windrichtingen. 
Jouw investering hiervoor is 45 euro per consult of 95 euro per behandeling inclusief producten. 
Scroll to Top