Het kruidenhuidconsult is speciaal ontworpen om jou inzichten te geven bij huidproblemen om daar specifiek naar te kijken en inzichten te krijgen in de onderliggende oorzaak. We gaan niet alleen de klacht verhelpen maar juist de oorzaak aanpakken. Je kunt thuis aan de slag met de producten die ik speciaal voor jou op maat maak.
Tijdens het kruidenhuidconsult maken we o.a. gebruik van de Huid en Kruid Kruidenkracht Kaarten die ik hier speciaal voor heb ontworpen. Kruiden hebben niet alleen een fysieke werking op de huid, maar hebben ook (verborgen) boodschappen. Ook dieren hebben vaak (verborgen) boodschappen voor ons. Heb je je wel eens afgevraagd waarom je ineens een bepaald dier ineens heel vaak ziet? Of dat er ineens een dier op een wel hele vreemde plek opduikt waar jij op dat moment bent? 
Dit traject omvat 5 fases waarin we de dieperliggende oorzaak van jouw huidproblemen in kaart gaan brengen. Jij trekt zelf alle kaarten die je nodig hebt. Je leert je eigen intuïtie en observatie te ontwikkelen en te gebruiken en de waarde van elk inzicht te zien en toe te passen in je eigen leven. Zo kan je in je eigen tempo leren. Het is belangrijk om dit ook in je eigen tempo te doen. Je geeft zelf aan wanneer je klaar bent voor de volgende stap, maar zorg er wel voor dat je in beweging blijft en niet terugvalt in oude gewoontes door er te lang tussen te laten zitten. Een belangrijk onderdeel hierbij is schrijven, dit kan met een pen in een schrift of op de computer, want al schrijvende kom je ook tot nieuwe inzichten.
Dit traject omvat geen behandelingen. Je behandelt je eigen huid dagelijks thuis. Je krijgt producten mee die ik speciaal voor jou op maat maak voor een maand en na die maand gaan we verder. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een reiniging, wolpeeling, hydrolaat, crème, masker, serum. Elke fase kan weer andere producten omvatten. 
Bij elk nieuw consult gaan we kijken hoever je bent in jouw proces, gaan we nieuwe kaarten trekken en nieuwe producten samenstellen. Op deze manier krijg jij steeds meer inzichten. Jouw investering hiervoor is 39 euro per consult inclusief huidverzorgingsproducten, exclusief wolwikkels (introductieprijs). Ben je niet in de mogelijkheid om te komen, dan is het mogelijk om dit via beeldbellen te doen. De producten worden dan opgestuurd. Hiervoor reken ik 5 euro extra. 
Heb je andere klachten, zoals kloven aan de hak, menstruatieklachten, stress, dan heb ik daar ook mooie producten voor ontwikkeld. Hiervoor kun je ook de website bekijken van Wikkelcare
Scroll to Top