Altijd al de wens gehad om je eigen kruidenkaartenset te hebben?
Haal jij ook altijd overal alle informatie vandaan wat de spirituele en energetische werking van een kruid is? Overal vind je andere informatie, in grote lijnen komt het vaak wel op hetzelfde neer, maar waar je ook leest, in boeken of internet, overal is de informatie anders. Dit komt omdat iedereen het kruid op zijn of haar manier “leest” en “persoonlijke boodschappen” van het kruid door krijgt. Dit hoeft niet voor iedereen van toepassing te zijn. Hoe mooi is het dan dat jij ook “gewoon” kan leren om een kruid te voelen, zien en ruiken wat een kruid met je doet. En ook jij kan “horen” wat een kruid je te vertellen heeft. Hier hoef je geen studie voor gevolgd te hebben of heel spiritueel te zijn. Het enige wat je hoeft te doen is weten hoe je je open kunt stellen voor het kruid om de verbinding te maken.

De Plantmedicijn Kaartenset heb ik ontworpen om zelf in te kunnen vullen. Je kunt hierbij de informatie verzamelen die jij graag wilt en/of je kunt zelf de verbinding maken met het kruid wat voor boodschap het voor jou heeft. Je kan hier de Plantmedicijn Teaching voor volgen. Gewoon lekker in je eigen omgeving, geen dure cursus. Je hebt alleen Plantmedicijn kaartenset en de Plantmedicijn Teachingskaart nodig. 31 Plantmedicijnkaarten met foto’s van het kruid, 2 blanco kaarten waarop je zelf een kruid kan invullen en een kaart met de Teaching. Het enige wat je zelf nog aan kunt schaffen is een mooi schrift en een pen. Een deel van de kruiden kan je in de natuur vinden en een deel kan je zelf kweken in je tuin of in potten.

Om je alvast een beetje te helpen krijg je er van mij wat zaadjes bij van de goudsbloem en de kaasjeskruid die je zelf kan zaaien in potten of in de tuin met daarbij een zakje moestuinwol om onderin de pot te leggen en rondom de planten om ze te beschermen tegen slakken .
Scroll to Top