Koesteren, wat is dat eigenlijk? De Dikke Van Dale zegt hierover: Verwarmen, liefderijk verplegen, of bij zichzelf in stand houden.
Liefdevol verzorgen wat je dierbaar is en koesteren als je dierbare er niet meer is. Dat is wat de koesterpad doet. De koesterpad is gemaakt van biologische materialen en gevuld met o.a. kruiden om je dierbare te ondersteunen met de warmte en de werking, bijvoorbeeld bij een pasgeboren baby, een zieke, een huisdier. Jij hebt dan wat om te koesteren als de baby volwassen is geworden en uit huis gaat en je daardoor het lege nest syndroom ervaart, een partner, vriend(in), ouder of huisdier moet verliezen.
Maar ook als jezelf in bepaalde processen zit is de koesterpad mooi ter ondersteuning. Deze pad kunnen we met je proces mee laten groeien door de inhoudt aan te passen aan de groei van je proces, zodat je je proces kan koesteren voor je eigen wedergeboorte.
Heel persoonlijk:
De naam koesterpad had ik al heel lang, maar ik had er nog geen fysieke vorm aan kunnen geven. Tot het moment dat mijn hond ziek werd, heel erg ziek. Mijn hond was alles voor mij, we waren altijd samen, we gingen zo mogelijk overal samen naar toe, samen de kruiden plukken, samen de hele ontwikkeling van Wikkelcare en de overgang van Tjeenkies naar Huid en Kruid doorlopen. Zeker in de beide lockdown periodes van 2020/2021 gingen we vaak samen op pad, op zoek naar de kruiden.
Ik heb de koesterpad voor hem en met hem gemaakt en gevuld met kruiden , edelstenen, amulet en mungbonen. ter ondersteuning van zijn ziekteproces. Helaas heeft de dierenarts niks meer voor hem kunnen doen en hebben we hem 2 dagen later uit zijn lijden moeten verlossen.
Nu koester ik de pad. Ik heb er wat haartjes van hem bij ingedaan, verpakt in een stukje stof. Zo is hij toch een beetje bij me en verzacht het mijn hartepijn. Het was ons laatste project samen.
Op maat gemaakt:
De koesterpad wordt speciaal voor jou op maat gemaakt. Samen gaan we kijken naar de vorm (warmtepad L of onderstaande vorm), kleur, kruiden, edelstenen. Als (kraam) kado voor iemand, voor je eigen situatie omtrent een dierbare of gewoon voor jezelf voor een bepaalde fase in je leven waar je ondersteuning bij nodig hebt.
Exclusief:
De koesterpads zijn exclusief verkrijgbaar via Wikkelcare voor het symbolische bedrag van 77 euro (incl 21% btw). Je kan langskomen om samen de pad te vullen, maar we kunnen ook via (beeld)bellen of mailen overleggen. Het kan verstuurd worden. (6,95 extra).
Scroll naar top