Tjeenkies Thee

Heerlijke biologische theeën
Iedereen kent het wel. Het onaangename gevoel van geleefd worden. Druk met van alles en nog wat en vooral plannen maken voor de toekomst. We zijn overal, behalve in het hier en nu. Dat is jammer, want het hier en nu geeft je eigenlijk alles wat je nodig hebt om voluit te kunnen leven en te genieten van de simpele alledaagse dingen. Ga leven met aandacht voor het moment. Ga van”doen” naar “zijn”. Creëer rust in de onrust.
Thee drinken is zo’n momentje van rust. Niet zomaar even thee drinken, maar  thee drinken vanuit rust, aandacht en beleving. Probeer alle soorten uit, proef, beleef, ervaar, geniet en kies je favoriet.
De theezakjes kunnen verstuurd worden als brievenbuspost, ook erg leuk om kado te laten versturen met een theerietje en met een persoonlijke note van jou erbij voor een verjaardag, als iemand geslaagd is, als iemand ziek is of gewoon zomaar om iemand te laten weten dat je, ondanks dat jullie elkaar niet vaak kunnen zien, niet vergeten bent.
Rooibos & Roos 40 gram 5,95
Rooibos & Jasmijn 30 gram  5,95
Rooibos & Kaasjeskruid 50 gram 5,85
Rooibos & Framboosblad 40 gram  5,25
Rooibos & Chrysant 30 gram  5,50
Rooibos & Hop 30 gram 6,95
Rooibos & Hennep 50 gram 4,35
Rooibos & Salie 50 gram 4,35
Het nieuwe theedrinken: Geen gedoe meer met theezakjes of een thee-ei. Gewoon losse thee in een theekop doen en  water wat van de kook af is erover. Het rietje dient als zeefje. Leuk als kadootje voor echte theeliefhebbers gecombineerd met de thee van Tjeenkies. 
Wat heb je nodig voor jouw theebelevingsmomentje?
* je favoriete Tjeenkies thee
* water wat van de kook af is
* een theerietje
* je mooiste theekop
Doe alles in de theekop, ga rustig zitten, drink door het rietje en geniet van de smaak!
1 voor 4,95
2 voor 8,95
Scroll to Top