Wanneer kies je voor een wikkelwijsbehandeling?
Voor deze behandeling kies je als je wilt ontstressen of vertragen maar ook als je lichamelijke klachten hebt en thuis  een wikkel wilt gaan gebruiken om de klachten te verlichten / te verhelpen.
Dit kunnen klachten zijn waar bijvoorbeeld medisch gezien geen oorzaak voor gevonden is (psychosomatische klachten), een burnout, gewrichtsklachten, hielspoor, menstruatieklachten, baarmoederheling, rugklachten maar ook klachten als endometriose, reuma, sclerodermie, neuropathie en zelfs ter ondersteuning van je buik na een bevalling.
Maar ook kan de wikkel veel ondersteuning bieden als je weer in je lijf wilt zakken.
Een wikkelwijsbehandeling is een complementaire behandeling en vervangt geenszins een bezoek aan de arts. Twijfel je aan een bepaalde klacht ga dan altijd naar de huisarts. Wel geeft een wikkel en wikkelwijsbehandelng ondersteuning bij behandelingen bij bijvoorbeeld een arts, ziekenhuis, fysiotherapeut, psycholoog, voetreflextherapeut.

Hoe werkt dit?
Voor we de behandeling gaan beginnen bespreken we aan welke klacht je graag wilt gaan werken, zodat ik dit als basis heb voor mijn behandeling. Hier zoeken we een wikkel bij en ik leer je jezelf te wikkelen.
Hierbij stemmen we ook de producten af. De producten en de wikkel krijg je mee naar huis om daar thuis verder mee te gaan. Bij elke behandeling neem je je eigen wikkel* en de lege potjes** weer mee.
Neem als voorbeeld onverklaarbare buikpijnklachten. We gaan uitwerken waar dat vandaan zou kunnen komen, de producten samenstellen, een heerlijke behandeling doen (als je wilt inclusief gezichtsbehandeling) en we gebruiken de wikkel die je hebt uitgezocht. De wikkel en de producten neem je mee naar huis om thuis de behandeling voort te zetten. 
Je kan kiezen uit 2 tijden:
120 minuten: behandeling van anderhalf uur en uitleg/maken van de producten (99,-)
90 min: behandeling van een uur en uitleg/maken van producten. (79-)
De eerste behandeling duurt een half uur langer omdat ik je ook ga leren hoe je de wikkel moet gebruiken. Je betaalt de behandeling en de wikkel en je krijgt de op maat gemaakte producten die je nodig hebt gratis mee (voor ongeveer 4 weken, m.u.v. gezichtsverzorging). Zijn de producten op dan kan je nieuwe producten aanschaffen of een nieuwe behandeling inplannen. 
Elke volgende behandeling bespreken hoe het is gegaan. Ik ga de producten en behandeling weer afstemmen voor dat moment en maak weer nieuwe producten zodat je thuis weer verder kan gaan.
*Als je de wikkel vergeet reken ik 5,- extra bij de behandeling
** Ale je de potjes vergeet reken ik 2,- extra bij de behandeling voor elk potje
Scroll to Top