Specials

Specials zijn unieke verwenmomenten vanuit algehele ontspanning en beleving om de balans in het lichaam te herstellen. Even een moment voor jezelf en alles om je heen vergeten. Alleen “zijn” en compleet tot rust komen.
Hieronder staan een aantal voorbeelden, maar je kan natuurlijk ook zelf iets aangeven. Zo creëer je jouw eigen belevingsmoment.
Voorbeeldbehandelingen:
Akinyi Voorjaarsspecial:
Ontwaak, ontmoet, laat los, vertrouw en ga op weg.
Laat al je verwachtingen los.
Laat je verrassen, beleef het moment, ontspan en geniet!
Kom in beweging!:
Ja, je kan dit zowel letterlijk als figuurlijk opvatten!
De vakanties zijn voorbij, je bent 2,3 of misschien zelfs 4 weken vrij geweest. Heerlijk! Maar….om dan weer in beweging te komen….. dat valt niet mee!
Voor je het weet zit je weer in die dagelijkse routine, maar met moeite, de wekker gaat weer vroeg, je ligt nog zo lekker en buiten wordt het toch wat kouder, scholen beginnen weer, werken, vergaderingen en wéér zit je te laat in de auto of op je fiets, wat een gehaast weer en je ploft uitgeput op je werk op de stoel om vervolgens jezelf af te vragen hoe je deze dag weer doorkomt.
Hoe fijn zou het zijn als je weer meer energie hebt om letterlijk makkelijker in beweging te komen? En figuurlijk zonder weerstand meebewegen met het ritme van het leven? Bewegen en toch stevig met je voeten op de aarde staan?
Herken je jezelf hierin, kom dan in beweging en ik zet het voor je in beweging. Een fantastische en ontspannen behandeling om meer energie te krijgen en je lichaam te stimuleren om weer in beweging te komen, want, zeg nou zelf: Hoe heerlijk zou het zijn om in beweging te komen zonder daar veel voor te doen? Eigenlijk alleen maar van je buik op je rug draaien, met je voeten in een voetenbadje en verder niks? Alleen maar genieten en ervaren?
De behandeling bestaat o.a. uit warme kruidenstempelmassage en andere massagetechnieken van rug en benen, voetenbad, hoofdhuid en haarmassage en een gezichtsbehandeling.
Scroll to Top