Zwangerschapsbehandelingen

Een zwangerschap is voor een vrouw een ingrijpende gebeurtenis. Alles veranderd, je lichaam, psychisch, maar ook je relaties. Je bent waarschijnlijk ontzettend moe in het begin en je wilt alleen maar slapen. Je raakt in jezelf gekeerd en bent onder de indruk van het wondertje wat binnen in je groeit. Voor een man is zo’n proces bijna niet te bevatten. Het is goed om nu tijd voor jezelf en elkaar te nemen. Daarom heb ik samen met Bashya een complete behandeling ontwikkeld waarbij de aanstaande moeder èn de aanstaande vader samen van de zwangerschap kunnen genieten.
Je kan zelf een combinatie maken van onderstaande mogelijkheden:
Gezicht:
De Bashya Zwangerschapsgezichtsbehandeling is gericht op de huidveranderingen èn emotionele veranderingen. De behandeling bestaat uit een dieptereiniging van de huid en massage van gezicht, decolleté, schouders en nek en we werken daarbij ook met therapeutische edelstenen. Ook worden de armen en handen meegenomen in het welkomstritueel.
Buik:
Doordat de huid zich tijdens de groei van de baby steeds moet aanpassen en uitrekken kan de huid van je buik een goede behandeling gebruiken om deze zo veerkrachtig mogelijk te houden tijdens de zwangerschap. De producten en de zachte massage zijn een weldaad, zowel voor jezelf als voor de baby die door de massage heel zacht gewiegd wordt. Zo ontstaat een onvergetelijk moment van optimale relaxatie en connectie tussen jou en je kindje.
Rug:
De behandeling, welke wordt uitgevoerd in zijligging en ondersteund door een voedingskussen, bestaat uit een kruidenstempelmassage, massage en edelsteenmassage van de rug, armen, schouders, decolleté en heupen. Ideaal ter ontlasting van de pijnen en voor de ontspanning van de spieren die op spanning staan door de groter groeiende buik.
Benen:
Vermoeide en zware benen zijn een zwangerschapskwaaltje waar veel mensen last van hebben. De zachte massage, in zijligging en ondersteund door een voedingskussen, is een ware weldaad! De massage wordt vooraf gegaan door een kruidenstempelmassage en een edelsteenmassage en wordt gevolgd door een beenpakking met Bashya’s Essentiële Serum. Dit werkt op de versteviging van de vaatwand, de doorbloeding en is heerlijk verkoelend en ontspannend voor de onrustige benen. Pure weldaad en doelgericht, een echt moment van ontspanning.
Zwangerschapsworkshop voor partners:
Technieken die de partner kan leren ter verlichting van de pijnen en het lichaam van de moeder te ontspannen tijdens de zwangerschap en wanneer de eerste weeën op gang komen. Als partner leer je contact te maken met je kindje door middel van een buikmassage, je leert de rugspieren masseren zodat ze soepel blijven en ik laat je zien hoe je de benen kan masseren zodat ze het vocht uit haar benen wat meer kwijt kan. Echt samen zwanger en samen genieten van jullie kindje! De workshop wordt 1 op 1 gegeven.
Ontzwangeren voor Mama:
En dan is de baby er! Alles is veranderd, hoe mooi het ook is er zijn veel veranderingen, lichamelijk, emotioneel, sociaal, in de relatie. En wat dacht je van slaapgebrek? Geen tijd meer voor jezelf. Zoekend naar balans. Ook het lichaam van de moeder moet weer terug in balans komen. De Bashya’s Ontzwanger behandeling staat helemaal in dit teken.
Tijd voor Papa: 
Vanwege de vermoeidheid en het vinden van een nieuw dagritme schiet het er vaak bij in om tijd samen te hebben. Toch is dat erg belangrijk, want de vaders ook heel wat te verduren. De hormonen van de aanstaande moeder, de hormonen na de bevalling en de ontzwangerhormonen. Ook de gebroken nachten in combinatie met het werk is voor de vaders zwaar, want de vaders hebben helaas maar een aantal dagen echt verlof.

Scroll to Top