Bashya huidverzorging

Het lichaam heeft heeft maar 1 reactie op stress: de vecht-vlucht reactie (aanmaak van het stresshormoon adrenaline). Alle E-nummers en chemische toevoegingen in voeding en huidverzorging zorgen voor vechtreactie, omdat het lichaamsvreemde stoffen zijn, dus stress voor het lichaam en de huid.
Bashya producten (voor gezicht en lichaam) bevatten werkstoffen in hun puurste vorm en zijn de levenssappen van een plant. Zij sluiten perfect aan bij onze eigen cellen en zijn daarom een goede voeding en energiebron om het lichaam zelf even dat zetje te geven om weer in balans te komen. In combinatie met de behandelingen en de producten voor thuisgebruik wordt het stresshormoon teruggebracht. Omdat Bashya producten 100% natuurlijk en EKO BIO zijn en herkend worden door ons eigen lichaam en huid, hoeft het daar niet meer tegen te vechten. Daarom heeft het lichaam heeft dus GEEN stress van deze “levende” werkstoffen.
Daarnaast heeft elk Bashya product een unieke formule waarbij de werkstoffen elkaars werking versterken. De actieve bestanddelen dringen diep door in de huid waarbij ze in de onderste huidlagen in contact komen met de bloedvaten en zo in de bloedbaan terecht komen. Het is dan ook logisch dat je dan alleen met zuivere en natuurlijke werkstoffen je huid wilt verzorgen!
De Bashya producten zijn energetisch en werken door hun samenstelling door op ons hele “Zijn”. Wij blazen dus niets op, werken niet op symptomen maar op het energietekort van huid en lichaam waardoor zij zelf in staat is de balans terug te krijgen en te behouden!
De gezichtscrèmes (m.u.v. van het nachtritueel) bevatten een algje, welke werkt als een UVA filter. Deze is direct bij het aanbrengen werkzaam en is niet schadelijk voor de huid tijdens uw nachtrust. Het algje is een eiwit die de huid overdag beschermt en ’s nachts als bouwstof werkt.
Scroll to Top