Magische behandelingen

Magische behandelingen welke gebaseerd zijn op de volle maan, natuurfeesten, kruiden en bomen of bloemen. Deze hebben niet alleen een fysieke werking, maar ook een energetische en spirituele.
Samen met mijn kennis en werkwijze heeft dit tot deze prachtige en zeer unieke (gezichts)behandelingen geleid. Rituelen, visualisaties, wikkelingen en producten helemaal op maat voor jou gemaakt en afgestemd voor dat moment. En altijd wel iets om mee naar huis te nemen. 
Misschien denk je nu wel “ja leuk zo’n behandeling maar knapt mijn huid daar ook van op?
Het antwoord is ja. Bij deze behandelingen werk ik voornamelijk met zelfgemaakte maceraten (kruiden op olie) en tincturen (kruiden op alcohol) van biologische en wilde kruiden, bloemen, wortels, bomen of bladeren. Ook zet ik hier veel bloesemremedies in. Bloesemremedies geven inzicht in je persoonlijke processen en is een zachte manier om veranderingen in te zetten. De rituelen geven ruimte, rust en inzicht maar ook kracht of bescherming. Door dit te combineren met de wikkels en behandeling geef je met de juiste intentie aandacht aan wat jij op dat moment nodig hebt. Je leert te luisteren naar je lichaam en je huid en creëert zo de balans van binnen en van buiten en zo werk je op die manier ook aan een mooie huid. 
Omdat ik grotendeels zelf alles zelf maak, kan ik alles nog meer afstemmen op jouw huid en makkelijk iets speciaal voor jou maken als jij iets nodig hebt wat ik nog niet heb.  
Magische Volle maan behandeling: 125,-
(± 100 min)
De maan, ze zal je waarschijnlijk nooit ècht opgevallen zijn. Toch, als je er heel bewust naar kijkt, is ze mooi maar ook mysterieus. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht. Ze staat symbool voor vruchtbaarheid, ook spiritueel en energetisch.  Elke Volle Maan heeft haar eigen Thema.
De magie van de volle maan heb ik verwerkt in een behandeling met speciale producten en afgestemd op de maan van dat moment. De naam zegt het al, het is een hele bijzondere en unieke behandeling en alleen te ondergaan de avond voor en de avond na volle maan.
Spreekt een thema je aan, reserveer dan gelijk de avond voor of na volle maan.
Op de foto een onderdeel van het graasmaanritueel van 5 juni. 
Magische behandeling “De kracht van de natuur”: 115,- 
(± 100 min)
Behandelingen incl. gezichtsbehandeling afgestemd op een kruid, bloem of boom van dat moment. Elk kruid en boom heeft zijn eigen betekenis en we kijken wat jij op dat moment  nodig hebt. Die betekenis samen met dat kruid of boom ga ik op alle niveau’s verwerken in de behandeling en in de producten. Aan het einde van de behandeling krijg je iets van jou gekozen thema mee naar thuis. 
Op de foto het lavendel loslaatritueel. Symbolisch in liefde loslaten. Dit kunnen oude patronen zijn, het loslaten van emoties rondom personen in je naaste omgeving, zorgen die maar in je hoofd blijven rondhangen terwijl je niets aan die situatie kan veranderen, wat jij maar wilt loslaten. De behandeling staat volledig in het het teken van het loslaten fysiek en emotioneel niveau. 
Het mooiste is om het loslaatritueel bij afnemende maan te doen, de maan van het loslaten, zodat er weer ruimte ontstaat voor iets nieuws.
Scroll to Top