Bashya Ghara Reiwa

Langzaam keert de energie zich naar binnen
stap voor stap, laag voor laag
terug naar de wortels
terug naar de diepte van de aarde
terug naar het donker
het niet weten, maar toch eigenlijk wel
terug naar de bron
voelend, observerend, reflecterend
weerstand, pijn, verdriet
steeds een beetje meer sterven
laat ik los wat mij niet meer dient
zo ontstaat er stilte en ruimte
en ben ik klaar om te ontvangen en te bloeien
Onverklaarbare pijntjes en fysieke klachten waar je maar niet vanaf komt maar medisch gezien is er niks te vinden. Je zit jezelf enorm in de weg en je bent alleen maar moe. Je huid ziet er steeds slechter uit. Op een of andere manier zit je helemaal vast en weet je niet welke kant je op moet. Je begint je toch een beetje zorgen te maken of je toch niet de richting op gaat van een burnout. Je bent het contact met je lichaam verloren. Je bent eigenlijk alleen maar aan het overleven. Misschien ben je al onder behandeling van een therapeut of zit je in een coachingstraject en toch……je hebt het idee dat je niet vooruit komt. Je mist iets, maar je weet niet wat, wat je wel weet is dat je geen connectie met je lijf meer kan krijgen. 
Veel van deze klachten zijn psychosomatische klachten en zijn een schreeuw om aandacht van je lijf. Je bent je grenzen ver te buiten bent gegaan. Maar weet je dat je het grotendeels ook zelf kan herstellen? Als je gaat begrijpen hoe je lichaam werkt en hoe je kan luisteren naar je lichaam, ga je in de toekomst alle signalen van je lichaam beter begrijpen zodat je de psychosomatische klachten kan herstellen. 
Kijk nu, ja echt op dit moment dat je dit leest, met een open en eerlijke blik naar jezelf: wie zie je? Wat is de eerste indruk van jezelf? Wat heb jij nodig om te kunnen zijn wie je werkelijk wilt zijn? Schrijf alles op en als jij je herkent in bovengenoemde, neem dan contact op voor een gratis intakegesprek om te horen en te voelen of ik jou kan bieden wat jij zoekt om eindelijk verder te komen. In eerste instantie zullen oude pijnen naar boven komen waar je mee aan de slag gaat, dit kan in het begin heel vervelend en oncomfortabel voelen maar zullen op lange termijn meer rust en energie geven en minder fysieke en emotionele klachten. Je ontwaakt en je komt weer in contact met je lichaam. We gaan je weer lucht, levenskracht, energie en ruimte geven, je gaat naar je “eigen weten”. Dit is Reiwa. Reiwa betekent een nieuw begin. Je start in jouw “herfst”, je keert naar binnen in jouw “winter” zodat je weer kan bloeien in jouw “lente”. Een prachtig, intensief doch bijzonder traject, terug naar jezelf, wie je werkelijk wilt zijn en ik begeleid je hierin. 
 Als jij na het gesprek ook voelt van “Eindelijk heb ik gevonden wat ik zocht!” dan heb je een prachtige investering in de zoektocht naar jezelf en het leren omgaan met alle oncomfortabele gevoelens en emoties. Het volledige behandeltraject is 3 maanden en bestaat uit 7 Gharabehandelingen aangevuld met Bashya (gezichts)behandelingen inclusief het analyseren  à 2,5 uur. Na elke behandeling krijg je producten mee die je nodig hebt ter ondersteuning  voor thuis. Ook zullen we buiten de behandelingen om mailcontact houden zodat we de behandelingen weer aan kunnen passen aan  jouw volgende bezoek. Je houdt zelf alles bij en samen maken we een naslagwerk zodat je altijd alles bij de hand hebt. Alles is gericht op het (weer) loslaten van het oude en het hervinden van je eigen krachten en inzichten en natuurlijk weer een stralende huid. Na dit traject kan je alle kennis aanspreken als het nodig is, omdat het een deel van jou geworden is. Een investering welke je leven lang zal bijblijven en waarvan je profijt kan hebben. Ook na dit traject is het belangrijk om behandelingen te blijven ondergaan, dit kan in de vorm van losse behandelingen. 
 Wel is het belangrijk om te weten of de klachten die je hebt medische behandeling nodig hebben. Deze “reis” vervangt geenszins een bezoek aan de dokter!

 

Scroll to Top